Etusivu » Terveys ja kuntoilu » Digesting B3-vitamiinien edut
13

B3 etuudet (Niasiini)

B3-vitamiinien on, mitä haluamme kutsu avustaja-vitamiini. Se toimii b muiden vitamiinien, energize solut. Se auttaa säännellä liikkeeseen hormonit, glukoosi ja toimii B2- ja B6 edistetään terveitä ihon. B3-vitamiinien pitää ruoansulatuskanavan ja toimivat piikin suorituskykyä kun asianmukaisen määrät ovat järjestelmän aina hermosto. B3-vitamiinien on myös hyödyllisiä hoidettaessa PMS, kuten tiettyjä edellytyksiä, erityisesti, koska se auttaa säännellä hormoneja. Siellä on myös näytetty B3 voi estää huimausta, päänsärkyä ja liikkeeseen ongelmia linkkejä. -Jo mainittujen etuuksien lisäksi vitamiini B3-etuuksiin kuuluvat myös: ylläpitää terveen ihon, lisäämällä liikkeeseen ja alempi korkea verenpaine Ohje. Vitamiinin on myös tunnettu enery tasoa. Ja me tiedämme, että vitamiini B3, kutsutaan Niasiini voidaan edistää HDL, joka on hyvä kolesterolia.

Vitamiini B3 Deficient?

Puutteet voi ilmetä äärimmäisen B3 ja aiheuttaa vakavan sairauden, kutsutaan Pellagra. Puute oireet ovat lehtipuun sores, dementia, ripuli ja huimausta. Muita ongelmia ovat esimerkiksi väsyminen, pahanhajuinen hengitys-bad hengenvetoon, päänsärkyä ja masamáng sikmurà. Unettomuus, kipua uloimpien, vähentää ruokahalu, alhainen veren sokeria tasot, lihaksen heikkous, ihon tulivuorenpurkaukset ja tulehdusta. Niin voi nähdä merkityksen saaminen B3-vitamiinien asianmukaista määrää.
Altistuvan että B3 puutteellisia ihmiset ovat ne, jotka kuluttavat alkoholin liikaa, koska alkoholi käytetään tekstissä Niasiini. Myös kasvissyöjille voi olla vaarassa varten B3-puutteen jos ne eivät ole varovainen, varmistamalla, että heillä on asianmukainen tasapainoinen kasvissyöjä ruokavalion.

Me kaikki tiedämme, että liian paljon hyvä asia voidaan yhtä huono. Joten jos sinusta tuntuu, että näyttöön tulee ei riittävästi B3-vitamiinien, on tärkeää antaa lääkärin suorittaa testejä ja päättää. Monet ihmiset yrittää, itse diagnosoida joka joskus jos ei täysin mukaisia elimistö voi olla haitallisia asia. Monet sivuvaikutuksia voidaan katsoa johtuvan monissa eri tilanteissa ja koulutettua Professionalin oikein selvittää nämä ongelmat.

Luonnollinen ravitsevaa vitamiini B3

Onneksi B3-vitamiinien löytyy monia elintarvikkeita. Olemme aina käsittelyssä paperin tai verkossa tietoja eri elintarvikkeiden ja niiden riskeistä. Tietovälineen jatkuvasti on täyttämisen meille tietoa on hyvä ja mitä SearchParm meille, jos me syömme tietyissä elintarvikkeissa. Avain syöminen terveitä on kuitenkin tasapainoisen Maltillisuus nimittäin. Niin tässä on luettelo elintarvikkeisiin, joiden avulla voit saada oman B3-vitamiinien päivittäinen annos.

Kalat
Maksa
Maito
Kerimättömät kaalit
Nauriin vihreät
Herneet
Tarhapavut
Pavut
Tomaattien
Lehtikaalia
Tonnikala
Kananrinta
Kesäkurpitsa
Milón

Tietenkin tämä ei ole täydellistä luetteloa, mutta sen hyvä alku- ja elintarvikkeiden ovat helposti käytettävissä paikallisessa grocery stores tai viljelijän markkinoilla.