Etusivu » Henkisyys » Uskonto » Kristittyjen ja Athiests syö sianlihaa, makkaraa, Bacon ja kinkkua, jos he tiesivät, että se oli tappavat niitä?
8

Syöminen sikojen tuotteiden kuten makkaraa, kinkkua ja pekoni on poistaminen käytöstä miljoonat ihmiset artriitti kanssa ja ihon valituksia.

Oletko koskaan miettinyt miksi kristittyjen ja Athiests syödä pekoni, makkaraa, pepperoni, kinkkua ja sianlihaa, vaikka se on poistaminen käytöstä heitä ja kiellettyjä Raamatussa?

Miksi kristittyjen syödä, äyriäisten, Kalmarin, kanin, ankka ja monet muut likaisten elintarvikkeita, joihin Jumalan kielsi meitä syömästä omissa terveyttä tähden?

Sioista saatavia tuotteita, erityisesti ovat tappaminen ihmiset hitaasti. Pyhän Raamatun todetaan selvästi Mooseksen kirjoista ja Deuteronomy, että Jumala kertoi meille ei syödä sikojen (sika). Deuteronomy tarkoitetaan ‘ toinen kertoo’; joten miksi kristittyjen lentää Jumalan edessä ja syödä näiden likaisten elintarvikkeiden?

Se on kirjoitettu Koraani, Kabala ja juutalaisten uskonnollisten teksti, että nämä samat asiat ovat kiellettyjä, syödä. Jumala ei erotella välillä kilpailuihin, niin on se sattumaa, että kaikki kolme tärkeimmät uskonnot ovat näiden likaisten elintarvikkeiden kirjoitettu niiden historia?

Joten miksi kristittyjen Ohita Jumalan sana? Selitän:-

Monet kristityt eivät hyväksy Vanhan testamentin Raamatun kanssa verukkeella, että uuden testamentin ohittaa sen. On pieni keskusteltu missä Jeesuksen Kristuksen puhuvat tavaramerkin kanssa merkki kirjan:-

7: 14. 3.2002 Ja kun hän oli nimeltään hänelle ihmisiä, hän sanoi heille, KUULKAA minua jokaisen teistä, ja ymmärtää:

3.2002 7: 15 Ei ole mitään alkaen ilman mies, joka tulee häntä voi saastuttaa hänelle: mutta asiat, jotka tulevat hänelle ulos, ne ovat ne, jotka saastuttaa ihmisen.

Jos kukaan ihminen on korvat kuulla, Anna hänelle kuulla. 3.2002 7: 16.

7: 17. 3.2002 Ja kun hän oli tullut rakennukseen henkilöiltä, hänen oppilaistaan pyysi häntä koskevat vertauksen.

7: 18. 3.2002 Ja hän sanoo heille, te olette niin ilman ymmärrystä myös? Te havaitse, että rahoitettua asia ilman entereth mies yhteisöön, se ei voi saastuttaa hänelle;

3.2002 7: 19, Koska se ei hänen sydämensä, mutta osaksi vatsa entereth ja kulkee syväys huuhtelua kaikki liha tulee?

7: 20. 3.2002 Ja hän sanoi, että mikä tulee ulos mies, joka mies defileth.

3.2002 7: 21 Päivästä kuluessa, loppui miesten sydämessä, jatka paha ajatuksia, adulteries, fornications, murhat,

7: 22. 3.2002 Varkauksista, Himoitseminen, jumalattomuuden, vilppiä, lasciviousness, paha silmä, blasphemy, ylpeys, järjettömyyttä:

7: 23 Lähtöisin kaikki nämä asiat, joiden paha. 3.2002 ja saastuttaa ihmisen.

Lyhyesti sanottuna tämän kohdan seurauksena kristittyjen ovat joutuneet uskomaan, että se on OK syödä Jumalan olentoja. VÄÄRÄ!

Jeesus yritti saada viestin koko meidän sanat ovat kaikkein haitallisimpiin asia ihmiskunnalle, joten valitse ne viisaasti. Jeesus noteerataan kuin sanomalla, että miesten, syödä eläinlääkärintodistukset palautuspisteet tyhjennetään, jotka on tulkittu tarkoittavan syö lihaa ja se ei haittaa terveydelle.

No yksi näkökulmasta, tämä on oikea. Jos voit syödä etäkäyttötroijalainen, mahdollisuudet ovat Helsingin urheilu taistella mahdollisesti toksiineja ja taudin ja sinun excrete ne ulos. Saat ehkä hieman sairas, mutta on todennäköisesti OK. Jos voit syödä kuolleiden rotta, mahdollisuudet ovat sinun tulee hieman enemmän sairas. Jos voit syödä luonnonvaraisen rotta päivässä, se ei kuitenkin kauan ennen kuin saat vakavasti sairas.

Hätätilanteessa se on OK syödä siasta selviämään, mutta pitkäaikaisvaikutukset syöminen sikojen tuotteiden säännöllisesti, ovat vältytty.

Kuinka monta ihmistä noutaminen vakavasti sairaana äyriäisten syöminen liian, että ihmiset saavat Nokkosihottuma ja sairauden? Äyriäisten ovat meille valtamerien filterers ja meidän valtameret ovat niin myrkyllisiä, että äyriäisten syöminen on vaarallinen.

Syö lihaa, joka on “off” ja on vain järkyttynyt vatsaan, mutta jos se säilyttää syö säännöllisesti, voit olla sairas.

Arkkienkeli Metatron on Jumalan valo, yksi tajuissaan energian äänen. Kautta Transsi-kanavointia vaimoni kanssa, hän on selitetty meille syöminen nämä asiat Me sanottiin ei syödä vaaroista. Äyriäisten, siat, Muurahaiset, torakat nimetä muutamia, ovat osa Jumalan ‘Clean-up-Brigade’. Ne on suunniteltu planeettamme tyhjennys.

Sian on kaikkein kulutettu likaisten eläimen päivänä planeettamme. Se on nopea ruoansulatus, joka ei eroon toksiinien ja loisten sen vatsaan kautta. Se poistaa niistä putket koko sen lihassa, jossa tehtävällä yksi putki, puoli tapa ylös sisempi keula-reisipalat sikojen ja jatkuvasti drips Avaa poistuaksesi lukemattomia kautta.

Kun olemme teurassialla, että sappi pysyy lihassa, että ” syödä. Sian tuottaa Mesenchymal Lima, jotka voit syödä ja sitten se kerää yhteisen sisäelimien-alueessa. Lima, rikin pehmentää oman nivelsiteisiin ja vuosien tulee artriitti maailmat suurin syy. Tämä on vain yksi ihmiset saavat syömästä sikojen valituksia. Miten Warts, ihon tunnisteet, Exzema ja psoriasiksen, nimetä muutamia?

Tehdä teidän tutkimusta. Etsi netto ‘haitallisuus syö sianlihaa’. ‘You Tube’ etsiä Pork ja koksi ja katso yli 40 kokeiden virtaava koksin yli tuoreen sianlihan chops; ihmisten ja katsella ilmenevät loisia.

Olen lopettanut syö sikojen tuotteet kokonaan ja kahden kuukauden kuluessa minun tuskallinen artriitti on kevennettävä ti Amo äärimmäisen. Ihon-Tagit olosuhteissa minun aseiden receded ja minun Ironista hiki haju yön yli lepotilasta oli mennyt (alkaen Mesenchymal Lima rikki).

Ystäväni ollut sama ja hänen aamulla päänsärkyä katosi. 39-Vuotias nainen vuonna tuska jatkuvista kivuista, otti vaippa ja lopettanut syö hänen säännöllisesti pekoni ja makkaraa, ja 5 päivän kuluessa hän sähköpostitse minulle kertoa minulle hänen tuskansa oli helpotetusta.

Sikojen tuotteiden suurin kuluttajat ovat amerikkalaiset, Kiina ja eurooppalaiset. Katsoa tilastoja artriitti ja liikalihavuus.

Jos voit tarkistaa, huomaat, että sikaa on DNA, joka on lähinnä DNA ihmisen. Syöminen sikaa on verrattavissa kannibalismi. Meidän immuniteetti tunnustavat sikaa, voimme syödä vaikeuksia ja omien Ruumiimme on niin saa sekoittaa ja usein hyökätä meille oma elin.

Sian on loisia, koska se syö mitään: – sen omien ulosteet, kuolleena syntyneet porsaat, mätä elintarvikkeiden ja saastuneiden elintarvikkeiden.

Tutkimus on voit uskoa, että näitä loisten lopetetaan 140 astetta centigrade (284 astetta Farenheit) Kypsentämiseen lämpötilassa. Monet ovat, mutta jotkin hengissä ja niitä, jotka eivät; kuolleiden loiset ovat edelleen syöminen.

Muut puhtaan eläimet, kuten lehmän-, lampaan-, vuohen- ja Hirvieläimet, sulatella elintarvikkeiden hyvin hitaasti ja syödä pääasiassa ruohoa, niin ovat turvallisia syödä. Kerro meille ei saa sekoittaa Lehmät, jotka ovat force-fed ja kemiallisesti muutettujen jyvät kanssa geneettisesti muunnettuja.

Kanan olisi pitänyt OK syödä, koska se on luonnollisesti ruoho eater, mutta olemme pakotettuja kyseiset linnut syövät riippumatta annamme heille, jotta hengissä, ja voimme muuttaa niiden rakennetta. Tee parhaasi löytää Ulkokanojen kanan.

Estää kouluttamatonta syöminen sikojen tuotteiden vaaroista on hitaasti käytöstä ihmisiä.

Aika teit teidän tutkimusta. Liity Pork poliisi. Ilmoittaminen siitä, mitä olet löytänyt, ja kasvien joitakin ajatuksen siemeniä. Jumala, valo, yksi tajuissaan energian toteutettava se sieltä.